På tide med blogg…

on

Hei!

Så var tiden kommet for at jeg også skulle begynne å blogge.

Etter at ELSK MAT, ELSK MER! (matbok) ble lansert i desember 2016, har mange spurt meg om jeg har blogg… Og når skrivehånden nå verker etter å få ned noen ord på skjermen igjen, så tenker jeg at tiden er inne.

Jeg er ei jente med godt humør og mange baller i lufta.
Jeg setter pris på det gode liv og blir av mange sett på som en livsnyter.
Jeg er gründer med mange prosjekt og forfatter og forlegger gjennom eget forlag. Mitt selskap har jeg kalt Bon Vivant, som er fransk og betyr nemlig livsnyter eller den som vet å leve det gode liv…
Av utdannelse er jeg kokkemester (fagbrev og mesterbrev i kokkefaget) og markedsøkonom fra handelshøyskolen.
Min første bokutgivelse tok sted i desember 2016 hvor jeg gav ut matboken med navn ELSK MAT, ELSK MER! Her tar jeg afrodisiakum (lystfremkallende stoffer) med inn som en naturlig del av et normalt kosthold.
Mange og varierte oppskrifter gir deg en enkel og fin måte å lage og nyte maten på.
I bloggen skal jeg ta dere med på mange spennende saker og ting… mye skjer selvsagt på kjøkkenet eller relatert til mat og gastronomi, mens andre ganger tar vi turen ut i det fri eller kanskje til og med på reise.
Noe skal jeg også fortelle dere om min gründerbedrift og veien hit og selvfølgelig veien videre.
Jeg håper leserne finner det spennende å følge med, og jeg gleder meg til deres tilbakemeldinger. Og husk;
ELSK MAT, ELSK MER!

Hilsen
Silje M.
Livsnyteren

One Comment Add yours

  1. Dette blir spennende å følge med på. Blogg ivei!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s