På vei…

on

Mai er måneden, og endelig skjer det!

Etter utgivelsen i desember har det sannelig vert mye som har skjedd. Ja, egentlig på godt og vondt. Men i regi av ELSK MAT, ELSK MER! (les forrige innlegg) har det bare vert positive tilbakemeldinger så langt. Jeg er heldig som har fått besøke mange bokhandlere på boksignering, og for ikke å snakke om de gode meldingene jeg har fått gjennom media og anmeldelser (jeg legger dette ut som egen post en annen dag).

Men nå er det endelig mai, og i dag er jeg på vei til Tvedestrand og bokfestival, og etter litt om og men er også festmenyen for i morgen klar. Festivalen begynner i dag, og det jeg skal gjøre skjer i morgen. Det kommer mange forfattere til festivalen, og mange av dem med svært kjente navn og store utgivelser. Med ydmykhet og en stor dash stolthet kan jeg bare si at: jeg gleder meg som bare det!

Poster mer om festivalen senere i helgen. Er det for øvrig noen som har lyst til å komme å hilse på, så blir jeg stående sammen med Vigdis Hjort på Locus Antikvariat i Hovedgata 68 (Tvedestrand) fra klokken 11.00 til 12.00 i morgen, lørdag.

Benytter anledningen til å takke min gode venn som passer hus og pus mens jeg er borte.

 

Nyt dagen.

Silje M.

Livsnyteren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s