Vrinsker av glede…

on

Per A. Borglund som redaktør for Norges største og mest leste matmagasin; Aftenpostens Mat fra Norge, har i 3 utgave 2017 omtalt ELSK MAT, ELSK MER!

Han starter oppslaget med; “Stående applaus til erotisk kokebok.”

Videre skriver han at: ” Erotisk kjøkkenlitteratur er ingen ny sjanger. Der andre har vært overdrevent opptatt av eventuelle seksuelle virkestoffer i maten, går Silje Merethe Fossnes mer kjøkkenfaglig til verks. Hennes ELSK MAT, ELSK MER! er rett og slett en knakende god kokebok.”

Per sin omtale går over hele 6 sider, og han har tatt med både omtale, informasjon om boka og ikke minst noen spennende oppskrifter som; Asparges med ramsløkhollandaise, Blåskjell med chili, appelsin og ingefær, og tilsølte bondepiker (en litt mer rampete variant enn de søte pikene vi er vandt til). Alle oppskriftene er hentet fra boka!

Videre skriver Per i omtalen at: “Og hun evner å overraske! På side 84 klasker hun til med indrefilet av hest, et kjøtt som er mørere og søtere enn det oksen har å by på. Hest er best! sier kokken, og jeg kjenner at jeg sitter her å vrinsker av glede.”

Borglund avslutter hele innlegget med å si at: “Dette er ikke ei kokebok som er blitt til bak en pult, men først om fremst etter masse knallhard jobbing i kjøkkenet. Om du leser den forfra eller bakfra, vil du garantert få masse nytelse ut fra de glansfulle sidene.”

Jeg sier tusen takk for en slik flott anmeldelse Per A. Borglund. Magasinet Mat fra Norge med hele omtalen er i salg NÅ!

Takk for at dere leser! Legg gjerne igjen en kommentar i feltet også. Det er gøy med tilbakemeldinger.

Riktig god lørdag til dere alle sammen… Jeg må ut i hagen å gjøre den pen til 17 mai!

Silje M, Livsnyteren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s