Kan ikke elske på facebook

on

Bytter side…

Å oppfordre til et variert og sundt kosthold for å kunne øke energinivået for så å ha overskudd til partneren synes jeg er et godt utgangspunkt. “Elsk mat, elsk mer!” er budskapet i boka som jeg har skrevet, og fått gode tilbakemeldinger på. Men publisering på facebook er ikke lov. Det vil si at promotering av innleggene får jeg ikke tillatelse til å gjennomføre da innleggene ikke er “egnet for barn”. Dette selv om man lager målgruppen mellom 20 og 60 år. (Elsk mat, elsk mer gruppen og siden på facebook vil derfor bli slettet innen kort tid, og erstattet med facebooksiden: Silje M – Jeg håper at mine følgere vil følge meg også der).

Så selv om innholdet ikke handler om annet enn panna cotta med pasjonsfruktmarinerte bær, sjokolademousse eller hjemmelaget fiskesuppe, så er innleggene “upassende” for de små? Altså det å oppfordre mennesker til å spise sunt og vise kjærlighet til hverandre er plutselig ansett som en negativ ting? Hadde jeg fått gjennomslag dersom jeg hadde kalt siden “ikke elsk mat, ikke elsk mer”?

Som en liten aktør, altså et forlag i Søgne med en enkel utgivelse (Livsnyterboka: Elsk mat, elsk mer!), er det ikke alltid så enkelt å “komme ut” i markedet i starten. Markedsføring koster mye penger, og som nyoppstartet bedrift med hele 1 ansatt (meg selv) er det ikke mye penger man skal bruke på markedsføring før kassa er tom.

Heldigvis finner det sosiale medier og blogg hvor man kan poste det man har på hjertet, og forhåpentligvis få litt respons. Her finnes det også mulighet for å “sponse” postene sine for å få flere treff og nå et større publikum… Derfor må jeg legge ned siden og gruppen til Elsk mat, elsk mer, og har opprettet siden; Silje M

Dette er ikke noe jeg bruker tid og krefter på, hadde bare lyst til å dele tankene med dere. Jeg fortsetter å oppfordre alle til å nyte maten, og rett og slett bruke hele sommeren på å vise kjærlighet, hengivenhet og rett og slett ELSKE MER!

Elsk mat, elsk mer gruppen og siden på facebook vil bli slettet og erstattet med facebooksiden: Silje M – Jeg håper at mine følgere vil følge meg også der).

Foto: Frode Vestgarden, VestGarden Foto.

 

ELSK MAT, ELSK MER!

Silje M, Livsnyteren

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s