Hjem til deg?

I vår fikk jeg en telefon av kokkekollega i Kristiansand om jeg kunne tenke meg å være med å kjøre VIP området for Palmesus- noe jeg selvfølgelig takket ja til uten å nøle. Treretters middag til 900 personer fordelt over to dager, fra et telt på bystranda får kokkeblodet til å bruse og en kjenner litt på lengselen til stormfulle, varme og hektiske kjøkken fylt med lukter av alle verdens ingredienser, lange dager og ikke minst smilende ansikt til gjestene som sitter å koser seg rundt bordet og nyter smakene…

Det hender av og til at telefonen ringer fra forskjellige restauranter ute i området- som har behov for en ekstra hånd. Og så ofte jeg har mulighet, så sier jeg selvfølgelig ja til det. Men gründerlivet er hektisk, og starte bedrift er ikke en “ni til fire” jobb. I tillegg er vi nå i fase for testing av proffutstyr ut til restauranter og generell næringsmiddelindustri.

Bon Vivant har sendt inn patentbeskyttelse på disse produktene, og så snart de formelle dokumentene er på plass (og selvfølgelig har vi en markedsføringsstrategi som vi velger å følge) så kommer vi til å publisere dette… men enda får det “ligge litt under teppet”. Men det er med et stort smil om munnen at jeg har lyst å meddele at det er mye å feire (selv om jeg ikke helt kan si hva det er for noe enda)…

Siden Bon Vivant ble startet i 2016, og siden publisering av Elsk mat elsk mer! (livsnyterbok- se http://www.elskmatelskmer.no) har vi hatt jevnlig omsetning av boka, men grunnet stor arbeidsmengde på de nye prosjektene har jeg dessverre ikke hatt kapasitet til å gå ut mot salg på resterende varelager… Og det er en sammenheng av alle disse tingene at jeg nå har opprettet en konkurranse for august og september hvor vi kjører 20% avslag på ordinær pris (for bedrifter som bestiller 20 bøker eller flere) som jo er en fin julegave til ansatte eller som firmagaver. En av bedriftene som handler (20 bøker eller flere) i perioden vil bli med i trekningen om at jeg tar på meg kokkejakken og kommer hjem til deg og spanderer en eksklusiv treretters middag på deg og tre venner (inntil 4 pers) en passende dag i oktober (avtales med vinner). Kanskje har du noen ansatte som fortjener en koselig kveld sammen med deg og ledelsen, eller kanskje har du en viktig avtale å lande? Da er dette en konkurranse å hive seg med på! Lokalaviser synes opplegget er så morsomt at de har hengt seg på og skriver om konkurransen i neste utgaver. Vel støttes det av lokale aviser, men hele landet får bli med i konkurransen, og jeg reiser gjerne på besøk til deg til og med i Tromsø.

For øvrig er prisen på boken 499,- +mva. Men 20% rabatt på 20 (eller flere) og du er med i trekningen på besøk “hjem til deg”. Bestillingen kan sendes til: Siljem@bonvivant.no og husk å legge med informasjon om: Leveringsadresse, org nr, navn på bedrift og kontaktperson, mail for faktura og telefonnummer. Bestill i dag!

http://www.elskmatelskmer.no

Håper lokale og nasjonale bedrifter vil bli med på konkurransen, og jeg gleder meg til å besøke en av dere i oktober!

 

Silje M. – Livsnyteren

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s